AG1

Athletic Greens tillverkar AG1, ett kosttillskott i pulverform som är sammansatt med över 70 olika ingredienser. Forskare och utvecklare bakom produkten har näst intill maniskt sökt efter råvaror som följer de absolut högsta kvalitetsstandarderna.

Flera kända profiler har uttalat sig om och använder AG1, deras toppsäljande pulver. Till exempel finns Dr Andrew Huberman, Allyson Felix och Sir Lewis Hamilton på listan över brukare.

Stora poddprofiler och fysiskt optimerade entreprenörer som Rich Roll och Tim Ferriss tar AG1 som en del av sin dagliga rutin.

Fruktig smak på AG1

Den mest framträdande smaken på pulvret är ananas och vanilj men den som har känsliga smaklökar kan plocka upp smakämnen från papaya, morot och körsbär.

Det finns inga tillsatser och artificiella ämnen i AG1 men massor av nyttigheter som multivitamin, antioxidanter, phytonutrienter, adaptogener och pre-, pro- och synbiotika.

Så intas AG1-pulvret

De allra flesta blandar AG1 med friskt och kallt och vatten. Några mixar ner det i en smoothie eller med havredryck och väljer att ta det på morgonen till frukost.

Köpa AG1 i Sverige

En mixad flaska med AG1

Det finns flera sätt att köpa sin leverans av AG1 på. Bästa pris per portion och påse får du som prenumerant. Nya abonnenter får ett värdepaket med första leveransen, innehållandes en förvaringsburk, en flaska att blanda i och en liten skopa för att måtta en portion pulver.

Det går även köpa produkten för två personer med dubbla påsar i varje leverans eller som en prova-på i endast en månad, utan abonnemang.

Säker för idrottare

Som idrottare är det extra viktigt att få i sig alla goda nyttigheter från växter. Kosttillskott kan innehålla spårämnen av otillåtna substanser och elitidrottare måste därför kontrollera innehållet noga.

NSF är en organisation som testar och certifierar produkter utifrån laboratorietester. De har gett AG1 en global certifieringen att vara godkänd för sport. Du kan med andra ord inta tillskottet utan att behöva vara rädd för att fastna i en dopingkontroll.